Ráj jménem Hambledon

července 30, 2018

Dostali jsme se do ráje? Ráno nás budí zpěv ptáků, práce ubíhá pěkně od ruky, každý den navečer si skočíme do bazénu, ugrilujeme si mňamku na naší terásce, sledujeme západ slunce a užíváme si klidu. Ta nádherná příroda, ticho a harmonie všude kolem je jako balzám na duši! 



A ty úžasné procházky! Člověk se dokáže procházet po lesích a loukách okolo hodiny a stejně to neomrzí! Často si přijdu jako bych se vrátila v čase. Všude jsou živé ploty, kamenné zídky porostlé břečťany, staré zdobené branky, nádherné historické baráčky, veliké upravené zahrady s potůčky a jezírky. Ovečky pasoucí se na prostorných pastvinách. 


Miluju náš local shop, který tvoří centrum vesničky a lidé se zde zastavují na kafíčko a zákusek, střetávají se zde s ostatními lidmi, nebo si zde jdou jen na skok koupit nějaké základní potraviny, které jim došly. I přesto, že to vypadá, že žijeme v úplné díře, dost to tady o víkendu žije. Sjíždějí se zde rodiny z okolí, kluci spolu hrají kriket na hřišti před local shopem 🏏 a holky pijí kafe, berou pejsky na procházku a nebo povzbuzují. 

A hlavně tady jsou všichni neskutečně milí a tolerantní. Na procházce se s vámi na "small talk" zastaví téměř každý, nebo alespoň popřeje krásný den. V obchodě nikdo není naštvaný, když náhodou musí déle počkat v řadě. Přesně naopak, ještě nabídnou pomoc, začnou se spolu bavit, házet navzájem nějaké vtípky, nebo prostě počkají. 



PS: toto je jedna z procházek na kterou s pejsky můžeme chodit - k sousedům na zahrádku. Až na to, že ta zahrádka má několik hektarů, je větší než většina českých parků s jezerem a loďkou a nádhernými  sochami po celém pozemku ❤ 






You Might Also Like

0 komentářů