City rooms NYC - Chelsea

července 10, 2017

Tento hotýlek se nachází asi 0.5 km od centra. Má velmi nenápadné dveře, takže jsme jej 2x minuli :D ale nakonec se pomocí navigace podařilo najít. :D


Na recepci byl velmi milý černoch, který nám vše ukázal, nabídnul kávu, čistou vodu, nebo čaj. Vše bylo na recepci dostupné 24/7 a mohli jsme si tam kdykoli během pobytu zajít a nalít si, na co jsme zrovna měli chuť. Recepční se poptal  na náš let a jak se nám tady zatím líbí,  dal nám klíčky a provedl nás po celém hotelu. 

Na každém patře je společný záchod a sprcha. Nemám to moc ráda, ale vše bylo čisté, ve sprše byl šampón i sprchový gel a na záchodech čisté ručníky  které se po použití vyhodily do koše. 


Vše bylo upravené a čisté. Na měkké a opravdu pohodlné posteli jsme měli nachystané 2 velké a 2 menší ručníky. V pokoji bylo umyvadlo, mikrovlnka i lednička. Takže pokud by člověk plánoval delší pobyt, klidně by si s tím vystačil. 

Pokoj jsme však měli obrácený směrem do ulice a až když si člověk lehnul, tak zjistil, jaký je tam vlastně hluk. My však byli opravdu unavení,  takže jsem i přes hluk neměla problém usnout. Ráno jsem si všimla na nočním stolku špuntů do uší :D takže i na tohle v hotelu mysleli. 

Celkem nás pobyt vyšel na 100$/noc pro 2 osoby. Což není tak hrozná cena, když člověk vezme, že je to kousek od centra. 

You Might Also Like

0 komentářů