Poslední den v Anglii

ledna 27, 2024

 Poslední zážitky jsou stejně silné, jako ty první. Pamatuji si, jako by to bylo včera, když jsme přijeli tady do Anglie, projížděli těmi kouzelnými vesničkami kolem překrásných Britských baráčků a upravených zahrad... 

Dneska je tady můj poslední den a já si připadám, jako bych to všechno prožívala nanovo. Každý výhled, každý krásný baráček, koně pasoucích se v ohradách... 

Jeli jsme ještě na vyhlídku na Leiht Hill tower... jedno z mých nejoblíbenějších míst. Z parkoviště dojdete krásnou procházkou lesem až ke kamenné věži tyčící se majestátně na kopci už stovky let.

Můžete si tam dát kafíčko se zákuskem, sednout si na lavičku a  kochat se vlnící se krajinou končící útesy a mořem. traně máte táhnoucí se lesy a mezi kopečky můžete vidět pyšně se tyčící mrakodrapy Londýna.

Pokud jste milovník psů, budete tady jako v nebi. Nespočet různých cest tady láká pejskaře z širokého okolí a jedn z mých oblíbených činností je jen tak sedět a sledovat nejrůznější rasy pejsků, kteří se motají všem pod nohami, seznamují se a hrají si spolu. 









 
DOKONALÝ DEN ☀




 

You Might Also Like

0 komentářů